Μαθήματα προσωπικό γυμναστή Κύπρος

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Προσωπικής Προπόνησης είναι Πιστοποιημένο κατά REPS και CIMSPA…

…Δίνοντάς σας Όλες τις Πιστοποιήσεις που Χρειάζεστε για να Γίνετε ένας Διεθνώς Πιστοποιημένος Προσωπικός Προπονητής!

Η Πιστοποίηση Διπλώματος Προχωρημένου Προσωπικού Προπονητή PT Supremacy παρέχεται μέσα από Μικτή Μάθηση, Συνδυασμό Μελέτης στο Σπίτι που Υλοποιεί το Βραβευμένο Λογισμικό ELearning με τις ακόλουθες 2 Εβδομάδες Πρακτικής Εκπαίδευσης & Αξιολόγησης στο δικό μας Παγκοσμίας Κλάσης Χώρο Προπόνησης στη Νότια Ισπανία

ptΕξατομικευμένη Μάθηση

Η PT Supremacy είναι δεμευμένη στην δημιουργία των καλύτερων προσωπικών προπονητών στον τομέα της γυμναστικής. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στην Κύπρος μαθήματα προσωπικής προπόνησης που ξεπερνούν το τυπικό πιστοποιητικό 3 και πιστοποιητικό 4 της βιομηχανίας της εκπαίδευσης στη γυμναστική.

Αντίθετα με άλλους παρόχους πιστοποιήσεων προσωπικών προπονητών στην Κύπρος που πραγματοποιούν μαζική παραγωγή αθλητικών προπονητών σε μια γραμμή παραγωγής, εμείς εισάγουμε μόνο μικρά γκρουπ μαθητών στα μαθήματά μας για να εξασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε το μέγιστο επίπεδο εκπαίδευσης και υποστήριξης.

Θα σας προσφερθεί επίσης η ευκαιρία να προπονήσετε μέλη στον χώρο προπόνησής μας υπό την καθοδήγηση ενός PT Supremacy εκπαιδευτή έτσι ώστε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και άνεση.

contact-us

Εγγυημένη Υποστήριξη

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σας με την PT Supremacy, η ποσότητα υποστήριξης και εκπαίδευσης που θα λάβετε θα είναι μη ανταγωνίσιμη από οποιαδήποτε άλλη πιστοποίηση προσωπικού προπονητή στην Κύπρος. Ο PT Supremacy εκπαιδευτής σας θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας βήμα για να σας εκπαιδεύει και να απαντάει τυχόν ερωτήσεις που θα έχετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο να γίνετε ένας πρώτης κλάσης προσωπικός προπονητής στην Κύπρος.

Γίνετε ένας Προσωπικός Προπονητής στην Κύπρος Με Άνεση

Υλοποιώντας στην πράξη τις δεξιότητες και τις γνώσεις που μάθατε κατά το χρόνο σας στην PT Supremacy, θα έχετε την άνεση και την εμπειρία να ξεκινήσετε να προπονείτε πελάτες κατευθείαν αφότου αποφοιτήσετε. Ρίξτε μια ματιά στις μαρτυρίες πελατών μας και δείτε τι έχουν να πουν παλιοί μαθητές σχετικά με τον χρόνο τους στην PT Supremacy.

weatherΠαγκοσμίας Κλάσης Προπονητικός Χώρος

Οι προπονητικές μας εγκαταστάσεις παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον μάθησης. Αντίθετα με τους περισσότερους άλλους χώρους στην Κύπρος που σας στριμώχνουν σε μικρούς υπερπλήρεις κοιτώνες, η PT Supremacy σας προσφέρει το δικό σας δωμάτιο που βρίσκεται βολικά τοποθετημένο στο ίδιο κτίριο που βρίσκεται και η προπονητική εγκατάσταση και η τάξη.

Φανταστικός Ζεστός Καιρός Όλο τον Χρόνο

Ο προπονητικός μας χώρος βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη Denia – Νότια Ισπανία. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις δεξιότητες άθλησης στη φύση στις φημισμένες Μεσογειακές παραλίες της Ισπανίας.

Και με αρκετό ελεύθερο χρόνο μετά το μάθημα αλλά και τα Σαββατοκύριακα, θα έχετε πολύ χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλό Ισπανικό φαγητό, τις φανταστικές χρυσαφένιες παραλίες και την ηχηρή νυχτερινή ζωή.

contact-us

expertsΜάθετε από Πετυχημένους Προσωπικούς Προπονητές

Αν επιθυμείτε να είστε ένας πετυχημένος προσωπικός προπονητής τότε θα χρειαστεί να μάθετε από πετυχημένους μέντορες που βρίσκονται μέσα στα πράγματα, προπονώντας πελάτες και τρέχοντας πετυχημένες επιχειρήσεις στον τομέα της γυμναστικής. Όχι από έναν σχολικό καθηγητή σε μια τάξη διαβάζοντας από ένα βιβλίο που δεν περιέχει καθόλου πρακτική εμπειρία.

Μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς στην γνώση ότι οι πληροφορίες που μαθένονται στην PT Supremacy είναι αιχμής και οι πιο τελευταίες στον τομέα της γυμναστικής και ότι έχουν χρησιμοποιηθεί από εμάς, προπονώντας χιλιάδες πελάτες προσωπικής προπόνησης.

Η Διαδικτυακή Σειρά Μαθημάτων Επιχειρηματικής Υπεροχής στην Προσωπική Προπόνηση

Δυστυχώς οι περισσότεροι πάροχοι πιστοποιήσεων προσωπικής προπόνησης στην Κύπρος δεν προσφέρουν έξυπνες επιχειρηματικές δεξιότητες όταν ολοκληρώνουν τη πιστοποίηση γυμναστή επιπέδου 2 και επιπέδου 3 στην Κύπρος. Αφότου αποφοιτήσετε από την PT Supremacy θα τοποθετηθείτε αυτόματα στη δική μας Σειρά Μαθημάτων Επιχειρηματικής Υπεροχής στην Προσωπική Προπόνηση όπου θα μάθετε τα επιχειρηματικά μας συστήματα και τις χοάνες μάρκετινγκ που έχουμε δοκιμάσει και τεστάρει στον «πραγματικό κόσμο» με επιτυχία!

Ακολουθήστε το Πάθος σας και Κάντε Κάτι που Αγαπάτε, Δείτε τα Μαθήματα Προσωπικών Προπονητών μας και Γίνετε ένας Πιστοποιημένος Προσωπικός Προπονητής ΣΗΜΕΡΑ!

contact-us